Auto BiPAP AirCurve ™ 10 Dispozitiv BiLevel VAuto cu umidificator încălzit HumidAir ™

AirCurve ™ 10 VAuto este aparat bilevel cu auto-reglare
Aparat cu presiune de aer pozitiva si continua, bilevel, destinat tratarii sindromului de apnee in somn, in general asociat cu diverse comorbiditati.
Are o plaja larga de presiuni (4-25 cm H2O) si un numar mare de parametri ajustabili pentru a oferi o flexibilitate crescuta a setarilor de terapie 
Presiune reglabila pe inspir si expir intre 4 si 25 cm H2O
Posibilitate a setarii duratei Ti/Tset intre 20% si 67%
Declansator inspir / expir automat cu 3 nivele de sensibilitate reglabile
Rampa presiune inspir reglabila pe 3 nivele
Moduri de ventilat: CPAP, BiLevel S, Auto BiLevel
Presiunea de operare modul VPAP Auto : 4-25 cm H2O (incremente de 0,2 cm)
Presiunea de operare modul VPAP S: 3-25 cm H2O (incremente de 0,2 cm)
Presiunea de operare modul CPAP: 4 - 20 cm H2O (incremente de 0,2 cm)
Card de memorie pentru verificarea compliantei
Produsul va fi setat de către tehnicienii Bold Medical Timisoara 
Se elibereaza doar pe baza de prescriptie medicală.

SKU
AirCurveTM 10 VAuto
0,00 RON 0,00 RON

Solicită Ofertă

Resmed

Oriunde ai fi in tara, comanda va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil!

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0356.003.345; 0745.07.04.13, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la office@boldmedical.ro..

STABILIM IMPREUNA: Pretul final, modalitatea de plata, termenul de livrare, garantia, instalarea si instruirea personalului.

Trimite-ne datele de facturare si adresa de livrare, persoana de contact si un numar de telefon. Marfa comandata se va livra pana la adresa indicata de tine!

AirCurve 10 VAuto - echipament bilevel cu umidificator incalzit HumidAir

AirCurve™ 10 VAuto - echipament bilevel cu umidificator incalzit HumidAir™

AirCurve™ 10 VAuto - echipament bilevel cu umidificator incalzit HumidAir™ este urmatorul progres in tratamentul BiLevel de la ResMed. Acest aparat se ajusteaza automat pentru a furniza o presiune pentru inhalare, iar o alta presiune pentru expiratie. Umidificatorul incalzit HumidAir™ este integrat in modelul AirCurve ™ 10 VAuto extinzand succesul liniei S9. Adaugati tubulatura incalzita Optional ClimateLineAir ™ pentru a optimiza umidificarea.

Caracteristicile produsului

AirCurve™ 10 VAuto - echipament bilevel cu umidificator incalzit HumidAir™  utilizeaza tehnologii avansate pentru a atinge confortul terapiei pe mai multe niveluri. Acesta  este un aparat automat bilevel cu un umidificator incorporat capabil sa autoregleze nivelul de umidificare bazat pe temperatura camerei.

Aparatul regleaza in mod automat presiunea de inhalare si expiratie pe o o baza respiratie cu respiratie,  in timp ce monitorizeaza durata respiratiei prin inhalare si raspunde pentru a regla ciclul de respiratie.

Caracteristici

 • Algoritm AutoSet
 • Umidificator incorporat HumidAir™.
 • Tub incalzit Optional ClimateLineAir™
 • Tehnologia de reducere a presiunii
 • Tehnologia Vsync
 • Caracteristica TiControl
 • Afisaj LCD My Options
 • Senzor de lumina
 • Date avansate

Algoritm AutoSet

ResMed a dezvoltat o tehnologie avansata de algoritmi pentru terapia bilevel pentru a monitoriza continuu respiratia, in scopul reglarii presiunii de inhalare si expiratie, respiratie cu respiratie. Ajustarea presiunii livrate pe baza nevoilor utilizatorului creste confortul terapiei, mentinand in acelasi timp o cale aeriana deschisa.

Umidificatorul incalzit HumidAir™  si tubul incalzit  Optional ClimateLineAir™

Umidificatorul HumidAir™   este integrat in aparatul AirCurve™ 10 , ocupand un spatiu limitat pe o noptiera. Reglati cu usurinta nivelul de umidificare utilizand ecranul My Options al aparatului. Pentru a seta cantitatea de umiditate adaugata in fluxul de aer, selectati nivelurile 1 pana la 8, 1 fiind cel mai scazut nivel de umidificare si 8 cel mai mare. Daca umidificare nu este dorita, rotiti umidificator off in intregime.

Tubul incalzit OPTIONAL ClimateLineAir™ poate fi adaugat sistemului terapeutic pentru a optimiza umidificarea. Selectati functia "Auto" din AirCurve 10 VAuto pentru a permite sistemului Climate Control sa seteze o umidificare optima cu condensare minima. Sistemul ia in considerare temperatura aerului din incapere, pentru a oferi nivelul optim de umidificare. Va rugam sa retineti: Tubul  ClimateLineAir™ are o lungime de 78 inch.

Tehnologia de reducere a presiunii

 • EPR™: Cand aparatul AirCurve ™ 10 VAuto este setat in modul CPAP, aparatul ofera o reducere a presiunii expiratorie  (EPR ™) pentru a ajuta ca terapia sa se simta mai naturala. Functia EPM ™ ResMed regleaza cantitatea de presiune furnizata in timpul expirarii si inhalarii. Caracteristica poate fi oprita sau setata la Nivel 1, Nivel 2 sau Nivel 3. Nivelul 1 este cea mai mica schimbare intre inhalare si expiratie, in timp ce nivelul 3 este cea mai mare schimbare a presiunilor.
 • Easy-Breathe: In modul S, aparatul utilizeaza tehnologia Easy-Breathe pentru a imita modelul de respiratie al utilizatorului, pentru a contribui la crearea unei experiente de somn mai familiare.
 • Ajustari automate: Cand este plasat numai in modul Auto, aparatul este proiectat sa adapteze automat presiunea, dupa cum este necesar.
 • Ramp: In modul CPAP, aceasta caracteristica mareste treptat presiunea in incremente, inainte de atingerea presiunii prescrise. Acest lucru este destinat pentru a ajuta utilizatorul sa se aclimatizeze la presiune si sa adoarma cu o mai mare usurinta. In modurile VAuto, S, ST si T, presiunea expiratorie creste de la pornirea EPAP la presiunea prescrisa.

Tehnologia Vsync

Vsync monitorizeaza scurgerile prin masca pe parcursul intregii nopti si compenseaza prin ajustarea presiunii de baza pentru a mentine eficacitatea tratamentului.

Caracteristica TiControl

Caracteristica TiControl pe aparatul AirCurve VAuto monitorizeaza modelul de inhalare si expiratie, comparandu-l cu setarile TiMax si TiMin din aparat. Persoanele cu tulburari respiratorii, cum ar fi BPOC sau boala pulmonara obstructiva, pot prezenta modificari timpurii sau intarziate, de la inspiratie pana la expirare, denumite ciclism. Caracteristica 10 VAuto BiLevel TiControl este proiectata pentru a preveni ciclismul prin stabilirea unei limite de timp minime si maxime pentru inspiratie. Cand aparatul detecteaza respiratia utilizatorului aflata in afara setarilor aparatului, acesta va interveni pentru a modifica timpul de presiune IPAP (inhalare) sau EPAP (exhalare) furnizat.

Setari TiControl

 • Ti Max: Lungime maxima de inhalare
 • Ti Min: Lungimea minima de inhalare
 • Declansator: Nivel de sensibilitate pentru declansarea prin inhalare
 • Ciclu: Nivelul de sensibilitate pentru expiratie

NOTA FUNCTIE IMPORTANTA : Aparatul AirCurve 10 VAuto regleaza spontan modelul de respiratie pentru a evita ciclismul, ce duce la o respiratie ineficienta. Aceasta caracteristica NU poate fi dezactivata. Acest echipament NU este un aparat ST BiLevel si NU are o setare pentru rata de back-up.

Afisaj LCD cu  My Options

AirCurve ™ 10 VAuto BiLevel are un ecran color LCD. Meniurile sunt concepute pentru a fi usor de citit si de utilizat. Selectati elementul de meniu de pe ecran rotind butonul usor de utilizat. Selectati meniul My Options pentru a vizualiza si a modifica setarile curente:

 • Ramp time - Usurinta in terapie cu o perioada de presiune mai scazuta. Sau selectati AutoRamp ™ si aparatul simte si regleaza la pornirea somnului.
 • Umidity level - Stabiliti umiditatea intre 1 (cel mai mic) si 8 (cel mai inalt) sau dezactivati-o.
 • Mask Fit - Efectueaza o verificare a integritatii sigiliului, prezentand o fata zambitoare verde pentru o potrivire corespunzatoare sau o fata incruntata cu rosu pentru o potrivire necorespunzatoare.
 • Leak Alert- Setati dispozitivul sa inceapa sa emita semnal sonor atunci cand se detecteaza o scurgere mare sau daca masca este indepartata.
 • SmartStart™ - Terapia porneste automat atunci cand detecteaza respiratia.
 • Mask Type - Setati tipul de masca utilizat: Nasal; Nasal Pillow; Full Face Mask.
 • Run Warmup - Preincalziti apa umidificatorului inainte de a incepe tratamentul.

Senzor de lumina

AirCurve ™ 10 include un senzor de lumina integrat pentru reglarea nivelului luminii ecranului aparatului. Senzorul citeste lumina in camera si regleaza automat luminozitatea ecranului. Odata ce luminile din camera sunt dezactivate, ecranul aparatului se estompeaza. Dupa cateva secunde, ecranul aparatului se intuneca.

Date avansate - cardul SD

AirCurve ™ VAuto inregistreaza informatiile despre terapie din memoria aparatului. Datele pot fi descarcate pe cardul SD inclus. Memoria aparatului afiseaza informatii de conformitate pentru 365 sesiuni de utilizare, precum si date detaliate pentru 30 de sesiuni.

Specificatii

Acest produs include...

 • Echipament BiLevel cu autoreglare
 • Umidificator incalzit incorporat HumidAir™.
 • Camera standard de apa
 • Tub SlimLine 180 cm- 15 mm diametru
 • Sursa de alimentare si cablu
 • Geanta de transport
 • 1 - Filtru standard (Instalat)
 • Capac filtru
 • Card SD introdus in aparat
 • Manual pentru pacient

Instructiuni de curatare:

Umidificatorul trebuie demontat si spalat saptamanal cu apa calda si un detergent slab. Trebuie sa fie bine clatit si lasat sa se usuce la aer in lumina directa a soarelui inainte de reasamblare. Umidificatorul NU trebuie sa fie spalat intr-o masina de spalat vase sau masina de spalat. Furtunul ar trebui sa fie spalat in acelasi mod si sa se lase sa se usuce complet in lumina directa a soarelui inainte de reatasarea la aparat si masca.