-16%

Auto CPAP AirSense 10 AutoSet (cu umidificator inclus) - Dispozitiv automat pentru tratarea apneei în somn

- Funcţie  de ajustare a presiunii în momentul expirului pentru creşterea confortului şi aderenţei terapeutice la tratament
- Memorie internă şi card de memorie pentru înregistrarea informaţiilor terapeutice
- Presiune auto-reglabilă între 4 şi 20 cm H2O (cu increment de 0,5 cm H2O)
- Rampă de start inteligentă, SmartRamp, cu durată variabilă între 0 şi 45 minute. AutoRamp ™este modul de detectare a debutului somnului in care aparatul livreaza o presiune scăzută pentru un confort sporit și apoi, după ce ai adormit, aparatuL crește treptat presiunea la nivelul prescris.
- Moduri de funcţionare: autoCPAP, CPAP
- Funcţie Smart-Start, pentru asigurarea unei terapii optime - Prin intermediul tehnologiei SmartStart ™, aparatul incepe tratamentul imediat ce se respira in masca. Când eliminați masca, aparatul se oprește după câteva secunde.
- Operare silenţioasă: maxim 35 dBA - Dimensiuni reduse
- Umidificator cu  funcţie de încălzire a apei - se asigura umidificarea constantă pe toată durata nopții, cu un umidificator HumidAir ™ integrat, cu tehnologie avansată HumidAir.
- Detecție inteligentă:
- Senzor încorporat de lumină ambientală
Nivelul de lumină al ecranului se ajustează în funcție de luminozitatea camerei. Deci, dacă aveți nevoie sa modificati vreun parametru al aparatului, în timpul nopții, lumina din spate a ecranului nu va perturba partenerul de pat. De asemenea, lumina se stinge automat, astfel încât să minimizeze perturbările
- Conectivitatea wireless vă permite să vă conectati dispozitivul la sistemul bazat pe cloud newsecurely-găzduit ResMed lui, AirView ™. Apoi, medicul poate examina fără probleme și în siguranță, datele de terapie. Se poate ajusta setările dispozitivului, verifica dacă dispozitivul funcționează în mod corespunzător și se soluționeaza problemele, pentru a vă obține tratamentul, fără întârziere.
- Cu ajutorul tehnologiei Easy-Breathe ™ functionarea motorului este silențioasă, oferindu-vă dvs. și partenerul dvs. o noapte cu somn mai liniștit.
- Interfața simplă și intuitivă oferă feedback cu privire la tratament în fiecare dimineață fiind ușor să modificați setările de confort.

SKU
AirSense 10 AutoSet AUTO
Preț special 4.680,00 RON 3.932,77 RON Preț standard 5.569,20 RON

Solicită Ofertă

Resmed

Oriunde ai fi in tara, comanda va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil!

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0356.003.345; 0745.07.04.13, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la office@boldmedical.ro..

STABILIM IMPREUNA: Pretul final, modalitatea de plata, termenul de livrare, garantia, instalarea si instruirea personalului.

Trimite-ne datele de facturare si adresa de livrare, persoana de contact si un numar de telefon. Marfa comandata se va livra pana la adresa indicata de tine!

SPECIFICATII TEHNICE:

 • Moduri de funcționare: Auto-CPAP (APAP) și CPAP.
 • Interval de presiune: 4 cm până la 20 cm H20.
 • Ramp Start: De la 4 cm presiunea minimă de terapie APAP / CPAP.
 • Timp de rampă: AutoRamp cu detectare somn sau rampă standard cu timp reglabil de la 0 la 45 de minute.
 • Auto - Altitudinea de operare: 2600 de metri (~ 8500 picioare).
 • Nivelul zgomotului: Până la 26,6 dBA (media la 10cm H20).
 • Tehnologie de respirație: Respirație ușoară cu tehnologia EPR în trei niveluri opționale (Nivelul 1, Nivelul 2, Nivelul 3).
 • Compensarea la scurgeri: automată.
 • Sistemul de pornire / oprire automată: porniți / opriți și sistemul SmartStart automat pornit / oprit.
 • Mesajele ecranului: Eveniment cu scurgeri mari, tubul de apă nu a fost introdus corect, conexiunea probabilă a tubului de aer, masca de instalare greșită, tubulatura blocată, defecțiunea sistemului, filtrul blocat de aer etc.
 • Încălzitor de umidificare: Construit HumidAir încălzitor de umidificare cu 8 niveluri de operare, de la 1 la 8, mașină de spălat vase în condiții de siguranță.
 • Capacitatea camerei de apă: 380 ml (la nivelul recomandat al apei).
 • Calitatea apei calde: Cameră standard și opțională cu durată de viață îndelungată (numai camera de apă cu durată lungă de viață este disponibilă pe acest site).
 • Umidificator oprit: umidificatorul HumidAir poate fi oprit, astfel încât să puteți lăsa camera de apă goală în acest caz.
 • Controlul climatizării: controlul climatizării disponibil al lui ResMed cu tuburi încălzite ClimateLineAir (opțional).
 • Filtre: Are două filtre de unică folosință, unul (1) filtru standard și unul (1) filtru hipoalergenic, care trebuie schimbat o dată la 6 luni pentru standard și 1 dată la 2 luni pentru hipoalergen.
 • Alimentare: Putere directă prin conexiune CPAP / BiLevel.
 • Oxigen suplimentar: Da, cu AirSense 10 AutoSet puteți să vă bucurați de terapia CPAP cu un debit de oxigen de până la 4 LPM.
 • Cartelă de date: toate informațiile despre raportul de somn sunt stocate pe o cartelă de date SD.
Mai multe informații
Accesorii si optionaleAirSense 10 AutoSet cu umidificator, dispozitiv pentru terapia apneei de somn cu presiune pozitivă autoreglabilă.
ManufacturerResmed
Country of ManufactureAustralia
Termen de livrareStoc magazin
Termen de garantie24 luni