BIPAP ResMed CPAP AirCurve 10 VAuto BiLevel

AirCurve ™ 10 VAuto este aparat bilevel cu auto-reglare, care utilizează confortul atât al algoritmului AutoSet ™ cat și formă de undă al tehnologiei Easy-Breathe, în algoritmul său, VAuto, pentru tratarea pacientilor cu conditii dificile de apnee obstructivă de somn, care pot beneficia de aport de presiune.
SKU
BIPAP ResMed CPAP AirCurve 10 VAuto BiLevel
0,00 RON 0,00 RON

Solicită Ofertă

Resmed

Oriunde ai fi in tara, comanda va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil!

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0356.003.345; 0745.07.04.13, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la office@boldmedical.ro..

STABILIM IMPREUNA: Pretul final, modalitatea de plata, termenul de livrare, garantia, instalarea si instruirea personalului.

Trimite-ne datele de facturare si adresa de livrare, persoana de contact si un numar de telefon. Marfa comandata se va livra pana la adresa indicata de tine!

Ventilator ResMed CPAP AirCurve 10 VAuto

  • Dispozitivele noastre bilevel sunt ideale în cazul în care aveți nevoie de terapie presiune pozitiva a cailor respiratorii, dar nu sunt un candidat potrivit pentru terapia standard. Proiectat sa tina cont confortul dvs., pentru a va asigura un somn bun.
  • AirCurve 10 VAuto reglează presiunea de bază pentru a menține căile respiratorii deschise concomitent cu un suport fix de presiune.
  • Exista CPAP AirCurve 10 VAuto pentru femei, cu ecran roz pentru display, cu desene inflorate pe caracasa aparatului.
  • TehnologieEasy-Breathe 
  • Easy-Breathe imita forma de undă de respiratie normala pentru confortul dumneavoastră in timpul respirației.
  • Control climatic
  • Cu noul umidificator integrat, opțional, HumidAir, vă puteți bucura de beneficiile umidificării într-un singur sistem ușor de utilizat. Iar atunci când este utilizat împreună cu tubul încălzit ClimateLineAir ™, sistemul astfel realiza va furniza automat temperatura și umiditatea optimă, pentru experiența confort.
Mai multe informații
Accesorii si optionaleN/A
ManufacturerResmed
Country of ManufactureAustralia
Termen de livrareN/A
Termen de garantie24 luni