-16%

Masca nazala CPAP ResMed AirFit N20

Este conceputa pentru a se potrivi la fiecare față cu ușurință. Masca  AirFit N20 are un design inovator oferindu-i un plus de confort. Este o masca nazala. Este o masca standard ce poate fi folosita atat de femei cat si de barbati.

SKU
Masca nazala CPAP ResMed AirFit N20
Preț special 524,99 RON 441,17 RON Preț standard 624,75 RON

Solicită Ofertă

Resmed

Oriunde ai fi in tara, comanda va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil!

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0356.003.345; 0745.07.04.13, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la office@boldmedical.ro..

STABILIM IMPREUNA: Pretul final, modalitatea de plata, termenul de livrare, garantia, instalarea si instruirea personalului.

Trimite-ne datele de facturare si adresa de livrare, persoana de contact si un numar de telefon. Marfa comandata se va livra pana la adresa indicata de tine!

Masca nazala CPAP ResMed AirFit N20

Masca nazala CPAP RESMED AirFit N20 presupune o fixare ușoară cu tehnologia InfinitySeal.
Intr-un studiu internațional recent, perna de silicon InfinitySeal a mastii nazale CPAP RESMED AirFit N20 a fost dovedit ca se potriveste in 99,4% din toate fetele testate.

Indiferent de forma feței sau dimensiunea ei, perna de silicon se adaptează la profilul dvs., datorită designului său unic conturat. Perna de silicon oferă o fixare sigură și confortabilă si etanșare adaptata nevoilor dumneavoastră de terapie.

Extensiv testata și conceputa pentru a vă oferi cea mai bună experiență de terapie, masca RESMED AirFit N20 este o alegere foarte buna, dovedita pentru confortul și ușurința de utilizare. Într-un studiu recent, 88% dintre pacienți au găsit masca AirFit N20 mai confortabila și mai ușor de utilizat decât mastile nazale existente pe piata.

Alegerea marimii mastii nazale CPAP RESMED AirFit N20 se face conform prezentarii video:

https://youtu.be/BwKGoc1OVNQ

Ajustarea mastii nazale RESMED AirFit N20 se face conform prezentarii video:

https://youtu.be/3f4-g-IQNRY

Mai multe informații
Accesorii si optionaleNu
ManufacturerResmed
Country of ManufactureAustralia
Termen de livrareStoc furnizor
Termen de garantie6 luni