Nou

Spirometru MIR New Spirolab + Bluetooth cu turbina reutilizabila

Aparatul MIR Spirolab IV este un spirometru portabil cu facilitati de utilizare si ca pulsoximetru (optional). Spirometrul MIR Spirolab IV poate functiona complet autonom sau poate fi conectat la un PC sau la o imprimanta prin intermediul conexiunilor USB sau Bluetooth. Spirometrul MIR Spirolab IV este destinat masurarii parametrilor functiei respiratorii si monitorizarii saturatiei de oxigen din sange si a ritmului cardiac. Spirometrul MIR Spirolab IV executa un test de control al calitatii masuratorilor si poate salva rezultatele a circa 10.000 de teste de spirometrie sau a maximum 900 ore de date oximetrice. Spirometrul MIR Spirolab IV este destinat utilizarii de catre medicul specialist, fiind pentru acesta un instrument puternic si compact care poate procesa circa 30 parametri functionali. Spirometrul MIR Spirolab IV asigura si informatii farmacodinamice, adica comparatia procentuala a datelor de spirometrie masurate inainte si dupa (PRE /POST) administrarea unui medicament pentru un test de bronhodilatatie sau pentru un test de provocare bronsica. Datele POST masurate dupa administrarea medicatiei sunt comparate cu datele PRE obtinute inaintea administrarii. O turbina din interiorul aparatului, avand la baza principiul obturarii unui fascicul de unde in spectrul infrarosu, masoara volumul si debitul. Acest principiu de masurare asigura precizia si reproductibilitatea masuratorilor, fara necesitatea calibrarii periodice.

 

View film

 

SKU
911080E1
12.221,30 RON 10.270,00 RON

Solicită Ofertă

MIR

Oriunde ai fi in tara, comanda va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil!

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0356.003.345; 0745.07.04.13, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la office@boldmedical.ro..

STABILIM IMPREUNA: Pretul final, modalitatea de plata, termenul de livrare, garantia, instalarea si instruirea personalului.

Trimite-ne datele de facturare si adresa de livrare, persoana de contact si un numar de telefon. Marfa comandata se va livra pana la adresa indicata de tine!

Model   Denumire produs/Caracteristici   Cod catalog
    New Spirolab: Spirometru de masa, ecran 7'' Touchscreen, color, Imprimanta termica integrata Dotare standard: winspiro PRO PC software, Cablu USB, Senzor Miniflowmeter cu cablu, Adaptor extern 220V, 1 rola hartie termosensibila, Clip de nas, Senzor oximetru adult reutilizabil (numai pentru varianta cu oximetrie) Geanta transport    
    New Spirolab + Bluetooth fara turbina    911080E0
    New Spirolab + Bluetooth cu turbina reutilizabila   911080E1
    New Spirolab + Bluetooth + Oximetru, fara turbina reutilizabila   911081E0
    New Spirolab + Bluetooth + Oximetru, cu turbina reutilizabila   911081E1
Mai multe informații
Accesorii si optionale

 

View film

ManufacturerMIR
Country of ManufactureItalia
Termen de livrareStoc furnizor
Termen de garantie12 luni
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!