-16%

Tubulatura ClimateLine Resmed

Tubulatura ClimateLine este dotată cu o serpentină încălzită la interior și un senzor de temperatură al măștii care ajută la gestionarea umezelii la interiorul tubului. Algoritmii Climate Control măsoară temperaturile din umidificator, prevenind formarea condensului.
SKU
Tubulatura ClimateLine Resmed
Preț special 690,00 RON 579,83 RON Preț standard 821,10 RON

Solicită Ofertă

Resmed

Oriunde ai fi in tara, comanda va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil!

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0356.003.345; 0745.07.04.13, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la office@boldmedical.ro..

STABILIM IMPREUNA: Pretul final, modalitatea de plata, termenul de livrare, garantia, instalarea si instruirea personalului.

Trimite-ne datele de facturare si adresa de livrare, persoana de contact si un numar de telefon. Marfa comandata se va livra pana la adresa indicata de tine!

Tubulatura ClimateLine este dotată cu o serpentină încălzită la interior și un senzor de temperatură al măștii care ajută la gestionarea umezelii la interiorul tubului. 
Algoritmii Climate Control măsoară temperaturile din umidificator, prevenind formarea condensului.


• Instalarea ClimateLine: ClimateLine se atașează în partea din spate a aparatului utilizând același port ca pentru tubul standard. Conexiunea electronică se află sub port și se poate acoperi cu un dop flexibil de protecție din cauciuc, atașat de aparat. Poziționați aparatul astfel încât partea din spate a unității care adăpostește filtrul și conexiunea tubului să fie cu fața către dvs. După ce ați scos dopul din cauciuc, orientați tubul astfel încât elementul electronic să fie cu fața către filtru. Apăsați ferm capătul tubului în port apoi rotiți tubul în sensul acelor de ceas pentru a potrivi împreună cele două conexiuni electronice. 
• Îndepărtarea ClimateLine: Pentru a îndepărta ClimateLine din partea din spate a aparatului, rotiți tubul în sens invers acelor de ceas. Conexiunile electronice se decuplează permițând îndepărtarea tubului. Acoperiți portul electronic al aparatului cu capacul flexibil din cauciuc pentru a proteja conexiunile.

Mai multe informații
Accesorii si optionaleNu
ManufacturerResmed
Country of ManufactureAustralia
Termen de livrareNu
Termen de garantieNu